Volvo Amazon

Bouwjaar 1967

Kleur wit

Uitvoering Sedan

Handgeschakeld

Kilometerstand: 29.887

Brandstof: LPG


Het gaat hier om een leuke Volvo Amazon uit 1967. De auto heeft sinds vorige week een ruilmotor die gereviseerd is maar een tijd heeft gereden in een andere auto die wij gedemonteerd hebben, zie de laatste twee foto's van de donor.Motor heeft natuurlijk een beurt gehad bij de motorwissel.

De body van deze Amazon is in een nette staat, het midden deel van de bodem zit in de zwarte verf, geen tectyl maar in de wielkuipen heeft deze auto een dun laagje tectyl gekregen ter bescherming tegen steenslag, zat daarvoor in de witte verf. Op de foto's kun je ook de remmen en de vooras zien. De vooras zit in de rode verf, niet helemaal origineel misschien maar het is wel wel supersolide as ( nieuwe schokdempers vóór). De remmen achter zijn helemaal vernieuwd.


Het interieur is in grote lijnen netjes, kan wat TLC gebruiken. Het dashboardcover is met stof bekleed, kan netter en de chauffeursstoel is wat versleten en ook een bumperhokje is roestig bij een boutgat. Kleine dingen om te doen, vooral om na de coronatijd eens naar te speuren op beurzen.
Bel gerust voor meer informatie met 053 4616540

Volvo Amazon LPG handgeschakeld wit

  • Model: Volvo Amazon wit
  • Beschikbaarheid: In Stock
  • 7.950,00€

  • Excl. BTW: 7.950,00€